• Головна |
  • Новини |
  • Порадник |
  • Фотоальбоми |
  • Форум |
  • Оголошення |
  • Онлайн ігри |
  • Контакти
  • Головна » Новини Тернополя » Усіляка всячина

    Свіже м’ясо покупець може перевірити, натиснувши пальцем на м’яз, стверджують продавці на тернопільському Центральному ринку.

    Якщо слідів від натиску не зостанеться, то м’ясо свіже. А коли м’ясо має кислуватий запах і є ослизлим, то це свідчить про його непридатність до вживання, кажуть вони.

    - Варто зауважити, що покупці часом самі неправильно його зберігають, а потім скаржаться, що м’ясо несвіже, - каже продавець на Центральному ринку Ірина. – Свіже мясо слід зберігати в морозильній камері, а не на холодній підлозі, як це часом люди роблять.

    Щоб визначити, чи правильно і незадовго зберігали м’ясо, слід нагріти кінчик ножа і проколоти шматок м’яса, радить пані Ірина. Якщо запах проколеного м’яса не надто приємний, то його краще не споживати, каже вона.

    Мирослава КАРМЕЛЮК
    РІА



    Розділ: Усіляка всячина | Переглядів: 969 | Додав: terno | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar