• Головна |
  • Новини |
  • Порадник |
  • Фотоальбоми |
  • Форум |
  • Оголошення |
  • Онлайн ігри |
  • Контакти
  • Головна » Новини Тернополя » Усіляка всячина

    Склад

    На 4 порції:
    6 курячих грудинок без шкіри і кісточок (приблизно 140 г кожна)
    3 ст л оливкової олії
    2 зубчика часнику, нарізаних дрібно
    25 г кедрових горіхів
    4 ст л червоного винного оцету
    300 мл хересу
    85 г чорносливу, дрібно нарізаного
    85 кураги, дрібно нарізаної
    2 ч л коричневого цукру

    Приготування:

    1. Надрізати кожну грудку по 3 рази. Нагріти оливкову олію у великій сковороді і обжарити грудинку на великому вогні 2 - 2 1/2 хвилини з кожної сторони до золотистої скориночки. Посипати часником і горіхами і обжарювати ще 1 хвилину, доки горішки не піджаряться.

    2. Додати в сковорідку червоний винний оцет, нарізану курагу, чернослив і цукор і довести до кипіння. Варити 20 хвилин, перевернувши 1 раз, до готовності курятини. Подати із соками із сковорідки та оцетом.



    Розділ: Усіляка всячина | Переглядів: 884 | Додав: terno | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar