Головна » Новини Тернополя » Усіляка всячина |
20:47:24 Смажена курятина із сухофруктами | |
![]() Склад
На 4 порції: Приготування: 1. Надрізати кожну грудку по 3 рази. Нагріти оливкову олію у великій сковороді і обжарити грудинку на великому вогні 2 - 2 1/2 хвилини з кожної сторони до золотистої скориночки. Посипати часником і горіхами і обжарювати ще 1 хвилину, доки горішки не піджаряться. 2. Додати в сковорідку червоний винний оцет, нарізану курагу, чернослив і цукор і довести до кипіння. Варити 20 хвилин, перевернувши 1 раз, до готовності курятини. Подати із соками із сковорідки та оцетом. | |
|
Всього коментарів: 0 | |