• Головна |
  • Новини |
  • Порадник |
  • Фотоальбоми |
  • Форум |
  • Оголошення |
  • Онлайн ігри |
  • Контакти
  • Головна » Новини Тернополя » Усіляка всячина

    Приготування відвару.
    • Дві столові ложки нарізаних коренів залити 1 стаканом води, кипятити 15 хвилин, дати вистигнути. Процідити. Приймати по третій частині стакану, три рази на день в теплому вигляді, протягом 1-2 тижнів.
    Відвар плодів шипшини також використовують при захворюваннях нирок та сечового міхура. Відвар також повинен бути темного кольору, що вказує на велику кількість рослинних пігментів.


    Розділ: Усіляка всячина | Переглядів: 1361 | Додав: terno | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar