Головна » Статті » Родинні рецепти » Супи |

"В моркві зберігається велика кількість вітаміну А, завдяки якому ми краще бачимо в темноті."
Продукти:
-
На 4 порції:
-
400 г моркви
-
1 цибуля, почистити і порізати на дольки
-
600 мл овочевого бульонау
-
45 мл (3 ст л) мягкого сиру
-
300 мл молока
-
4 кусочки хліба
-
трошки рослинної олії для смаження
Готуємо:
-
Додаємо моркву, цибулю і овочевий бульон в кастрюлю, доводимо до кипіння, готуємо на маленькому вогні 20-30 хвилин, до готовності моркви.
-
Подрібнюємо в блендері с сиром, додаємо молоко і якщо ще потрібно бульон. Додаємо приправи за смком.
-
Вирізаємо різноманітні фігурки або букви із хліба. Підсмажуємо їх в невелекій кількості рослинної олії і кладемо до супу.
Переглядів: 3566 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0 |