• Головна |
  • Новини |
  • Порадник |
  • Фотоальбоми |
  • Форум |
  • Оголошення |
  • Онлайн ігри |
  • Контакти
  • Головна » Статті » Родинні рецепти » Супи


    "В моркві зберігається велика кількість вітаміну А, завдяки якому ми краще бачимо в темноті."

    Продукти:
     
    • На 4 порції:
    • 400 г моркви
    • 1 цибуля, почистити і порізати на дольки
    • 600 мл овочевого бульонау
    •  45 мл (3 ст л) мягкого сиру
    • 300 мл молока
    • 4 кусочки хліба
    • трошки рослинної олії для смаження 
      
    Готуємо:
    • Додаємо моркву, цибулю і овочевий бульон в кастрюлю, доводимо до кипіння, готуємо на маленькому вогні 20-30 хвилин, до готовності моркви.
    • Подрібнюємо в блендері с сиром, додаємо молоко і якщо ще потрібно бульон. Додаємо приправи за смком.
    • Вирізаємо різноманітні фігурки або букви із хліба. Підсмажуємо їх в невелекій кількості рослинної олії і кладемо до супу.


    Категорія: Супи | Додав: terno (17 Лютого 2009)
    Переглядів: 3566 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0