• Головна |
  • Новини |
  • Порадник |
  • Фотоальбоми |
  • Форум |
  • Оголошення |
  • Онлайн ігри |
  • Контакти
  • Головна » Статті » Поради на всі випадки » Дім та сім'я


    "Про нову корисну властивість шоколаду повідомили в Journal of Internal Medicine. Виявляється, якщо люди, які перенесли інфаркт, періодично їдять шоколад, то ризик смерті від серцевих ускладнень зменшується в декілька разів. Цей ефект спричиняють антиоксиданти, що містяться в какао.
    "


    Споживання шоколаду істотно збільшує шанси виживання після інфаркту міокарду, твердять дослідники. Вони спостерігали за 169 чоловіками і жінками в Швеції віком від 45 до 70 років, які були госпіталізовані з першим інфарктом у дев'яності роки. У тих із них, хто два або більше разів на тиждень їсть шоколад, серце перебуває у значно кращому стані. Менша кількість шоколаду також забезпечує певний захист.
     
     "Наше дослідження доводить, що шоколад - важливе джерело потрібних біологічно активних речовин", - пишуть учені. Саме антиоксиданти, що містяться в какао, дають такий благотворний ефект, вважає співавтор дослідження доктор Кенет Мукамал (Dr Kenneth Mukamal), співробітник Beth Israel Deaconess Medical Centre в Бостоні (США). 



    Схожі матеріали:





    Джерело: http://health-ua.org/
    Категорія: Дім та сім'я | Додав: Костя (07 Вересня 2010)
    Переглядів: 3419 | Теги: шоколад, поради на віснику, поради, користь шоколаду | Рейтинг: 0.0/0