Головна » Статті » Рибак - рибаку » Рибацька кухня |
У категорії матеріалів: 1 Показано матеріалів: 1-1 |
Сортувати по: За датою · За назвою · За рейтингом · За коментарями · За переглядом

Рибацька юшка
29 Липня 2010 | 01:30:34
Справжні рибаки варять юшку так: дрібну рибу (йоржів, окунців) випатрати, не знімаючи луски, видалити голови, щоб вони не додали гіркоту, загорнути в марлю, залити холодною водою і варити на не...
29 Липня 2010 | 01:30:34
Справжні рибаки варять юшку так: дрібну рибу (йоржів, окунців) випатрати, не знімаючи луски, видалити голови, щоб вони не додали гіркоту, загорнути в марлю, залити холодною водою і варити на не...