• Головна |
  • Новини |
  • Порадник |
  • Фотоальбоми |
  • Форум |
  • Оголошення |
  • Онлайн ігри |
  • Контакти
  • Головна » Статті » Рибак - рибаку » Рибацька кухня


    "Справжні рибаки варять юшку так: дрібну рибу (йоржів, окунців) випатрати, не знімаючи луски, видалити голови, щоб вони не додали гіркоту, загорнути в марлю, залити холодною водою і варити на невеликому вогні близько години (луска дає і навар, і особливий смак юшці). Потім вийняти рибу, загорнену в марлю.
    У киплячий бульйон опустити вимиті і очищені шматки крупної риби, порізану на частини цибулину, дрібно скришену часточку часнику, картоплю, моркву, перець, сіль."


    На маленькому вогні юшку доварити ще 20-25 хвилин, закривши кришкою. В кінці варива покласти 3-4 лаврові листи. У готову юшку, при розливі в миски, тарілки, можна додати кріп або часточку лимона.
    Чим різноманітніше рибне асорті, тим смачніша юшка.

    Схожі матеріали:



    Категорія: Рибацька кухня | Додав: terno (29 Липня 2010)
    Переглядів: 3161 | Теги: озеро, риба, рибалка, карась, ставок, окунь, щука, Уха, ріка | Рейтинг: 4.0/1