Головна » Статті » Рибак - рибаку » Рибацька кухня |

"Справжні рибаки варять юшку так: дрібну рибу (йоржів, окунців)
випатрати, не знімаючи луски, видалити голови, щоб вони не додали
гіркоту, загорнути в марлю, залити холодною водою і варити на невеликому
вогні близько години (луска дає і навар, і особливий смак юшці). Потім
вийняти рибу, загорнену в марлю.
У киплячий бульйон опустити вимиті і очищені шматки крупної риби, порізану на частини цибулину, дрібно скришену часточку часнику, картоплю, моркву, перець, сіль."
На маленькому вогні юшку доварити ще 20-25 хвилин,
закривши кришкою. В кінці варива покласти 3-4 лаврові листи. У готову
юшку, при розливі в миски, тарілки, можна додати кріп або часточку
лимона.
Чим різноманітніше рибне асорті, тим смачніша юшка.
Схожі матеріали:
У киплячий бульйон опустити вимиті і очищені шматки крупної риби, порізану на частини цибулину, дрібно скришену часточку часнику, картоплю, моркву, перець, сіль."
Чим різноманітніше рибне асорті, тим смачніша юшка.
Схожі матеріали:
Переглядів: 3161
| Теги: |